Fizetési lehetőségek

Előre utalás (átutalás)

A fizetési mód választása esetén ügyintézőnk előlegbekérőt küld a vásárlásnál megadott e-mail címre. Az előlegbekérő tartalmazza az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot és az utalandó összeget. Az összeg beérkezéséről előlegszámlát állítunk ki, valamint megkezdjük a rendelés teljesítését. A rendelés teljesítését követően nullás végszámlát állítunk ki.

Online bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetési mód választása esetén a kosár véglegesítését követően a rendszer átirányít az Unicredit bank fizetőoldalára, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül történik a fizetés. A kártyaadatok - kártyaszám, lejárati idő, valamint a kártya hátoldalán található CVC/CVV ellenőrzőkód - megadása a Bank fizetőoldalán történik. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a Bank, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! A fizetőoldal a tranzakció sikeres vagy sikertelen lezárása után, vagy annak megszakítása esetén visszairányít a kereskedői webshopba.

Sikeres tranzakció esetén a fizetett összegről előlegszámlát állítunk ki, valamint megkezdjük a rendelés teljesítését. A rendelés teljesítését követően nullás végszámlát állítunk ki.

Sikertelen tranzakció esetén a megrendelést ajánlatkérésként kezeljük. Ügyintézőnk 1-2 munkanapon belül megkeresi Önt a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban.