Közel négy évtized az építőiparban, több ezer hőszigetelt otthon

Az otthonunk hőszigetelő anyagainak kiválasztása fontos, és nagy összegű ráfordítás, mely akár egy életre szól.

A hőszigetelés egy olyan befektetés, ami gyorsan megtérül. A mai fűtési költségek mellett akár 3 év alatt visszahozza az árát. Jó hőszigeteléssel már az első szezonban faraghatsz a fűtési költségeken akár 40%-ot. Ezen felül a ház belső klímája is egészségesebb lesz, javul az életminőséged.

Rólunk oldal

A Braun Kft. közel négy évtizede tevékenykedik az építőipar területén, Fejér vármegyében 3 telephelyen. Ezt a regionális határunkat terjesztettük ki hőszigetelő anyagok területén országos szintre webshopunkkal. Célunk mindig is az volt, és az is lesz, hogy Vásárlóinkat minőségi anyagok használatával és megfelelő szaktanácsadással segítsük hozzá a jó választáshoz, a megfelelő életminőséghez.

Hőszigetelő webshopunkban a Masterplast Thermomaster szigetelőanyagok teljes termékpalettáját kínáljuk neked egységcsomagokba gyűjtve. Az egységcsomag azt jelenti, hogy mindent összeszedtünk egybe, megkönnyítve ezzel azt, hogy nem neked kell összeválogatni, így biztosan nem marad ki semmi. Mindezt kényelmesen otthonról, szűrők segítségével, pár kattintással elérhetővé tesszük Neked!

Egységcsomagjainknál megtalálod a részletes termékleírásokat is, főbb műszaki paramétereket. Azonban tudjuk, hogy ezt átlátni, összehasonlítgatni nagyon nehéz, ezért szakértő Kollegánkat is keresd bátran chaten, emailen vagy telefonon!